Författare:
• 2011-03-27 11.03

I dag gäller nu svensk sommartid igen, sommartid gäller mellan sista söndagen i mars till sista söndagen i oktober månad. Vinterhalvåret gäller så svensk normaltid i stället.

Glöm inte ställa om klockan i era kameror så att den också går rätt. Det är nämligen alltid roligt att ha tidsstämpel på sina fotografier.

Kategori(er): Kameran
Tags: , , , ,
Du kan följa upp alla kommentarer genom RSS 2.0 feeden. Du kan lämna en kommentar eller trackback från din egen site.
2 Responses
 1. Dan says:

  Dags och uppdatera lite på sidan nu va? =) Bra sida förövrigt.

 2. Hej Dan!

  Tack för du gillar sidan och att du tog dig tid att lämna en liten kommentar.

  Det har du förstås alldeles rätt i att det var länge sedan det var någon uppdatering! Man skall inte skylla från sig men som förklaring får man väl säga att det har varit semester och vi är inte så många bakom denna sida (det är mest jag faktiskt även om jag haft en del fotovänner som bidragit med både det ena och det andra) så det är därför det varit lite stiltje. Det har helt enkelt varit fint väder ute, lata dagar, fjällvandring och annat som kommit i vägen!

  Vi har också tyvärr tappat vår studiolokal vilket gör att kursverksamheten varit dålig ett tag men det skall vi förstås försöka råda bot på här under hösten. Under tiden skall jag verkligen fundera på att ta mig för att skriva några fler artiklar, bjuda in fler skribenter och så vidare.

  Har du själv något ämne till en artikel du skulle vilja se, eller kanske hjälpa till att skriva här på fotonen så är du jättevälkommen att höra av dig till mig. Kontakt hittar du under rubriken med samma namn längst upp.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Du kan lägga till en bild till din kommentar genom att klicka här.
Du kan även manuellt ange URL mellan [img] och [/img]-taggar.

Loading Disqus Comments ...