Författare:
• 2008-12-27 02.12

Ni skall vara hjärtligt välkomna till Fotonen. Detta är en sajt som är startade av fotoentusiaster och till för att samla information och tips om fotografering som kan komma alla till nytta. Vi ser gärna att du bidrar med artiklar, översättningar av andras artiklar (som inte är upphovsrättsskyddade förstås), tips och tricks som du tror kan komma till nytta.

Tanken är att vi skall få en bred flora av artiklar som behandlar framför allt fotografering med digitala systemkameror och det “digitala mörkrummet” så som det ser ut idag. Om du registrerar dig på sajten kan du även lämna kommentarer och efter förfrågan kunna skriva egna artiklar som postas här. Vi ger inga honorar förutom äran och berömmelsen :-)

Anders Pettersson

Kategori(er): Nätet
Tags: ,
Du kan följa upp alla kommentarer genom RSS 2.0 feeden. Du kan lämna en kommentar eller trackback från din egen site.
2 Responses
  1. Hardy says:

    Texten innehåller en dittografi. Betyder att i det här fallet ett ord är upprepat en gång för mycket. Ni kan rätta det och ta bort min kommentar sedan.

    Och tack för inbjudan att komma till Fotonen. Det ser ut att kunna bli intressant.

  2. anpe says:

    Tack för det, jag kände inte till termen “dittografi” måste jag erkänna. Tack för påpekandet.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Du kan lägga till en bild till din kommentar genom att klicka här.
Du kan även manuellt ange URL mellan [img] och [/img]-taggar.

Loading Disqus Comments ...